Orlai Petrics Soma Kulturális Központ
 
 
A A A
2019. június 27., csütörtök,  László
 
 
Eseménynaptár

Híreink

2019. április 17.
Színes húsvéti vendégváró forgatag

Az OPSKMM Húsvéti vendégváró forgataga 2019. április 17-én rendkívül színes programmal fogadta az érdeklődőket a Művelődési Központban. A rendezvény középpontjában a húsvéti gasztronómiai verseny állt. Az ínyencek süteményt, hidegtálat és kocsonyát küldhettek be, emellett a zsűri húsvéti történeteket, locsoló verseket is várt, összesen közel harmincan adtak be nevezést.


A résztvevőket Siklósi István polgármester köszöntötte, a rendezvényt Borgula Györgyné, a képviselő-testület humánügyi bizottságának tagja nyitotta meg, ő mutatta be a zsűri három tagját: Bárdos Erzsébetet, Bárdos Gabriellát és Irázi Márkót.

Míg a zsűri dolgozott, a résztvevők a színházteremben Balázs Csongor hallhatták – aki musicalrészleteket és népszerűslágereket adott elő – , illetve a Mezőberényi Mazsorett Együttes műsorát tekintették meg. A rendezvényre Eszenyi Gergő, Eszenyi Réka és Kruzics Brigitta locsolóverssel jelentkezett, ezt a színpadon adták elő.

Ezt követően a Mezőberényi Szlovákok Szervezete tartott tojásfestés-bemutatót, a gyerekek pedig játszóházban próbálhatták ki kézügyességüket. A délután egyik érdekessége a nagy textiltojások festése volt.

A Mezőberényi Szlovákok Szervezetének köszönhetően a résztvevők meg is kóstolhatták a kocsonyát. A gazdag délutáni programot tovább színesítette a kézművesek vására a Művelődési Központ előtt az utcán. A programot az eredményhirdetés zárta, valamennyi nevező emléklapot kapott.      

 

GALÉRIA

Add a Facebook-hoz
 
 

Orlai Petrics Soma
Kulturális Központ
(OPSKK)

Cím: 5650 Mezőberény, Fő út 6.
Tel: (66) 515-553
Fax: (66) 515-550
Honlap: http://opskk.mezobereny.hu
E-mail: opskk@mezobereny.hu
Facebook: www.facebook.com/opskk 

 

Új Széchenyi terv   Magyarország megújul   Közreműködő szervezet:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség