Orlai Petrics Soma Kulturális Központ
 
 
A A A
2020. június 5., péntek,  Fatime
 
 
Eseménynaptár

Híreink

2019. október 11.
Márk Tiborral tabuk nélkül

A Tízváros Alapítvány szervezésében 2019. október 10-én az Árral Szemben a Jövőért Alapítvány képviseletében Márk Tibor beszélgetett a drogmegelőzésről a fiatalokkal. 


Az alapítvány honlapján az olvasható, hogy az előadó gyerekkorában Dunaújvárosban élt, ahol már 12 éves korban a nikotin, az alkohol, a gyógyszerek, a drogok, a szerencsejátékok és az "örömlányok" társasága dominált a mindennapjaiban. Egészen 28 éves koráig ebben a miliőben élt, így nagyon testközeli és bőséges tapasztalatot szerzett erről az életvitelről. Mára már férj és három gyermekes apa. Jelenleg az ország iskoláit járja elmesélve a megélt történeteket, átélt tapasztalatokat és ezekből levonva a tanulságokat.

                             

Csütörtök este a fiatalokkal sorra vette a drogokat a cigarettától az alkoholon és a füves cigin keresztül a kemény drogokig. Például a fiatalokkal kiszámíttatta, aki dohányzik és napi egy dobozzal szív el, az ötven év alatt – mai áron számolva – 18 millió forintot költ cigire.  

 

A rendezvény Mezőberény Város Önkormányzatának az EFOP-1.5.3-16-217-00097 kódszámú projekt „Együtt sikerül” programjának keretében valósult meg. 

 

GALÉRIA

 

 

 

Add a Facebook-hoz
 
 

Orlai Petrics Soma
Kulturális Központ
(OPSKK)

Cím: 5650 Mezőberény, Fő út 6.
Tel: (66) 515-553
Fax: (66) 515-550
Honlap: http://opskk.mezobereny.hu
E-mail: opskk@mezobereny.hu
Facebook: www.facebook.com/opskk 

 

Új Széchenyi terv   Magyarország megújul   Közreműködő szervezet:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség