Orlai Petrics Soma Kulturális Központ
 
 
A A A
2020. szeptember 26., szombat,  Jusztina
 
 
Eseménynaptár

Híreink

2020. február 13.
A Szép Magyar Beszéd Verseny területi fordulója

A Kazinczy-díj Alapítvány felkérésére az OPSKMM a Szép Magyar Beszéd Verseny területi fordulóját február12-én rendezte meg a Könyvtárban az általános iskolák 5-8. évfolyamos tanulói számára. 


A mezőberényi területi fordulóra eljöttek Gyomaendrőd, Körösladány, Köröstarcsa, Vésztő és Mezőberény iskolái. Az 5-6. osztályosok, illetve a 7-8 osztályosok korcsoportjában is hat-hat tanuló mérette meg magát. A résztvevők egy-egy kötelező és szabadon választott szöveget olvastak fel a zsűri előtt.

 

A háromtagú zsűri tagjai voltak: Balogh Erika, a békési Eötvös József Általános Iskola intézményegység vezetője, vezető szaktanácsos; Szabó Ila, magyar szakos tanár, költő előadóművész, valamint Körösi Mihály magyar-történelem szakos tanár, Mezőberény alpolgármestere.

 

 

Az 5-6. osztályosok korcsoportjában első lett a gyomaendrődi Kiszely Kitti, a második helyen a mezőberényi Gál Zsanett és a vésztői Fenyődi Anna végzett. A 7-8. korcsoportosok között Molnár Tímea győzött Gyomaendrődről, a második a vésztői Kovács Máté, a harmadik a gyomaendrődi Uhrin Andor lett.    

 

GALÉRIA

Add a Facebook-hoz
 
 

Orlai Petrics Soma
Kulturális Központ
(OPSKK)

Cím: 5650 Mezőberény, Fő út 6.
Tel: (66) 515-553
Fax: (66) 515-550
Honlap: http://opskk.mezobereny.hu
E-mail: opskk@mezobereny.hu
Facebook: www.facebook.com/opskk 

 

Új Széchenyi terv   Magyarország megújul   Közreműködő szervezet:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség