Orlai Petrics Soma Kulturális Központ
 
 
A A A
2018. december 9., vasárnap,  Natália
 
 
Eseménynaptár

Híreink

2017. december 14.
A 24. idősek karácsonya

A Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat, illetve a Művelődési Központ immár 24 éve minden esztendőben megtartja az Idősek karácsonyát, az idén erre 2017. december 14-én került sor. 


A Művelődési Központ színpadán az időseknek műsort adtak a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium tanulói és tanárai, illetve a „Katicabogár” Evangélikus Német Nemzetiségi Óvoda kicsinyei, valamint a „Leg a láb” Alapfokú Művészeti Iskola táncosai, továbbá Vozár M. Krisztián zongoraművész és tanítványa: Nemczov Klaudia énekes.

 

Siklósi István polgármester köszöntőjében hangsúlyozta, a karácsonyi ünnep lényege a szeretet, hogy ez mit jelent, ehhez nem kell elővennünk a lexikont, hiszen mindenki tudja, hogy mit jelent. Aki szeretet akar adni, az megtalálja a módját, hogy éreztesse a másikkal. Szolgálatot adtak a történelmi egyházak lelkészei: Feyér Sándor és Lázárné Skorka Katalin evangélikus lelkészek, illetve Papp Tibor református lelkész. A műsor után a Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat karácsonyi bejglivel, a Művelődési Központ papírból hajtogatott haranggal kedveskedett az időseknek.    

 

GALÉRIA

Add a Facebook-hoz
 
 

Orlai Petrics Soma
Kulturális Központ
(OPSKK)

Cím: 5650 Mezőberény, Fő út 6.
Tel: (66) 515-553
Fax: (66) 515-550
Honlap: http://opskk.mezobereny.hu
E-mail: opskk@mezobereny.hu
Facebook: www.facebook.com/opskk 

 

Új Széchenyi terv   Magyarország megújul   Közreműködő szervezet:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség